Saturday, 27 September 2014

I am Happy



Haiii.. its me again.. 
and guess what.. i should be doing my assignment right now but i chose to mumbling here haha
kerja nya banyak bukan sikit tapiiii
 i wanna talk about my life now.

one word.

HAPPY!

yup. i am happy with my life now. walaupun busy tersangat lah busy yang tak kesudahan sampai orang lain pon tak busy macam aku yang busy melebih-lebih ni tapi aku gembira dengan hidup aku. gembira dengan orang sekeliling aku, gembira dengan perasaan yang aku ada. semualah! 
kenangan yang pahit biarkan ia berlalu... tentang daus pulak walaupun kami dah takde ape2 hubungan tapi kami still be a good friend.. emm.. maybe i shud put him into my bestfriend list? 
masih lagi kontek walaupun bukan hari2 tapi kalau dah 2 hari takde berita mesti mesej jugak haha 
maybe our relationship are getting better. no more sakit hati, perli2 yang menyakitkan, tacing2 macam dulu and so on. banyak kot mende yang jadi hahahahaha  
whatever lah. yang penting sekarang aku dengan daus sendiri mengaku yang hubungan sekarang lebih baik and masing2 happy

nak bercakap tentang move on pulak. memang susah. walaupun ada lah 2 3 4 ketul manusia yang cuba2 luah perasaan la ni lah berkias lah tu lah tapi aku tetap dengan pendirian aku NO! aku tak nak kapel dah. serik. lepas ni aku nak kawin terus. kalau sape2 yang nak jemputlah bertandang ke rumah jumpa mama abah mintak elok2.

Aku percaya semua yang berlaku ada hikmahnya. setiap pertemuan dan perpisahan juga ada hikmahnya. Yang pasti untuk gembira, hanya aku yang berhak ke atas diri aku sendiri bukannya orang lain. 


Aku berterima kasih pada semua insan di sekeliling aku yang banyak melayan karenah aku yang entah ape2 nie terutama sekali mama dan abah. Aku harap lepas ni semua urusan dipermudahkan dan diberikan petunjuk dalam segala hal terutama sekali soal jodoh. hiihii *nampak tak gatai nak kawin kat situ*


No comments: