Tuesday, 12 March 2013

things to take care of



                  Assalamualaikum..


dah lama rasanya since januari aku tak post kan. 
last post pon yang happy2 je sebab dapat jumpa someone special
sekarang aku dah takde masa nak fikir pasal semua tu
hati aku dah parah sekarang
kecewa, terluka, hancur 
semua ada lah. tak terkira
tapi aku sabar jela nak buat macam mana

the best thing yang aku jumpa sepanjang aku mengubati hati yg lara
adalah main game all the time
arin banyak berjasa sebab suruh aku main game tu
tanpa game tu hidup aku pasti tak tentu arah sekarang
the best thing is aku dapat lupakan semua perasaan yang lemah2 ni
tak perlu fikir dah pasal siapa2

dalam game pon ada ramai je kawan nak ajak sembang
tolong wat aku gelak2 hepy2
semua yang lepas2 tu aku dah tak rasa pape
oran gnak buat ape pulak kat aku pasni sebab dia
buat lah
aku dah takde perasaan langsung
jiwa dah KOSONG!!

esaimen pon tengah banyak
bertimbun2
total yang ada maybe 11 esaimen kot
 tu pon x dapat lagi yg lain2
sabar jela hidup sebagai seorang pelajar ipg
banyak komitmen diperlukan

bulan 3 ni aje esaimen
bulan 4 ada 
PBS , BIG, recording utk gamelan, amali muzik, UAK
bulan 5
2 kali konvokesyen (gamelan)

juz hoping for my happiness will come back
apa yg berlalu tinggalkan
mulakan hidup baru dengan chapter baru
mangga hati aku sebaik mungkin  :)

adios~  <333