Saturday, 17 November 2012

Special for U~



Hari ni 17 November merupakan birthday someone yg dah lama aku kenal.
 boleh kata sangat rapat zaman sekolah dulu. boleh kata antara orang yg terapat la dengna aku, tido sama2 makan2 lepak dekat locker sama2. boleh kata kebanyakannya sama2 la. tapi yg paling aku tak boleh lupa bila time dia smack-down aku. alahai. memang la kan tak terdaya nak lawan balik. almaklumlah budak tu masuk bomba main angkat2 hos air tu. memang la katang orang kata. 
dia ni dormmate aku. 

budak2 dorm Zulaikha. Sigma : rumah merah

dulu masa kat LeBest, dari budak tu form 1 sampai la aku habis belajar katil dia tepi katil aku. memang tak beralih2 pon tiap tahun. even dorm kitorang bertukar dari hujung blok ke hujung blok pon still kat tepi katil aku. ape orang kata. soul mate. dah memang macam adik beradik dah. aku kakak dia adik. budak ni muda setahun jadi dia belajar lebih setahun dari aku la kat sana. 1st time dia duduk katil tepi aku, tiap2 malam mesti dia ajak kawan dia tido same2 dgn dia. aku dalam hati "apehal budak ni tiap2 malam tido dgan kawan dia." HAHA~  tapi bila dah lama2 oke la dia. sampai sekarang kot aku ingat lagi.


budaknya baik. selalu kongsi masalah dengan aku. aku pon jadilah pendengar yg setia. ada masalah kalau boleh tolong aku tolong. takkan nak buat dek je kan. ke gane. hehe :)  banyak memori pahit manis suka duka kitorang dulu. seram pon ada. gambar yg ada ni pon godek2 dalam simpanan. mengimbau kenangan lalu. me n you together.  <3






sume gambar dia yg suap aku. muahaha  =P

tapi sayang tahun akhir kat lebest banyak aku habiskan masa dengan kawan2. so budak2 dorm ditinggalkan tapi tetap ada dalam hati. bukan nyer terus tak jenguk. nak SPM memang la camtu. budak ni boleh kate pape hal dia bagitahu aku. banyak cakap jugak dibandingkan dengan aku ni yg banyak tersengih2 macam kerang busuk. kalau budak2 lain takut sbb dorang kate aku garang. tapi yg ni sorang jangan harap la nak takut. kena perli ade la. hahaha. 


budak ni nama dia MASTURA MANAS. sampai sekarang tak jumpa. lama tak jumpa kan. nak jumpa tapi tak jumpa2. dia cuti aku belajar. aku cuti dia belajar. same2 cuti takde masa nak keluar. aku yg banyak masalahnyer. parent tak bagi sangat keluar.  

walaubagaimanapun, such a good memories with u dear. tujuan kak sya buat entry ni khas untuk birthday Tuya. nak bagi hadiah kan jauh pulak bila lagi nak jumpa kan. dah lebih setahun tak jumpa kan. nak wish birthday kat fb or mcj kan macam Tuya expect sangat. so Kak Sya up entry special utk Tuya pulak n wish jadi orang yg terakhir. walaupun tak setanding orang lain  :))


HAPPY BIRTHDAY TUYA!!!  
sweet eight-teen~
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan bahagia dunia dan akhirat dan ditempatkan dalam kalangan orang2 yg beriman.


kak Sya harap ukhuwah antara kita tetap terjalin erat walaupun kak kurang contact ke ape. u know me shyshycat n untalkative enough. =D  InsyaAllah ada masa kak sya cuba untuk jumpa lagi sembang2 gurau2.  :')





No comments: