Friday, 2 November 2012

please forgive me



Dear awak, 
saya harap awak baca post saya kali nie. maaf saya tak boleh tidur dan there's many things in my head. tadi godek2 akaun2 yg ada dan saya terjumpa awak punyer blog yg awak saja2 testing nak buat tu. 
oleh sebab takde post dalam tu. tangan dan minda saya terasa nak lakukan perkara jahat pada blog awak tu. hehe
dan saya ada post something. saya harap awak tak marah. tapi saya takde arah sangat sebab tu saya buat jugak. please don't mad my dear.
act, its nothing. tapi ada jugak la bendanyer.
maybe because its something that always getting into my mind and makes me to take  care of my heart even better and makes my trust toward you kept fallen and raised.

I MISS YOU

=))

No comments: