Thursday, 1 November 2012

Peperiksaan Akhir Pra PISMP Semester 3




Macam agak lewat nak update tapi nak update jugak sebab tergendala tengah jalan.
act, takde ape pon sebab aku ni bukan suka sangat update2 ni sebab memang tak suka bercerita tentang diri sendiri kecuali tengah buang tebiat sangat. heee~

Semester 3.
sem last aku jadi budak pra.
next year insyaAllah dah masuk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan. =)
tu pon kalau lulus exam sem 3 nie. harap2 la lulus.
exam ni dah mula dah 31hb Oktober means semalam la kan.
subjek BM. tu pon tak study. study sehari sebelum exam. time jawab memang boleh jawab tapi tak cukup masa kot time buat esei tu. dah la tertinggal soalan struktur 4 markah.
i was like... *speechless*

tu baru 1 paper. tinggal 3 paper lagi yang berderet2.
sekarang rehat untuk beberapa hari untuk paper seterusnya.
biasa la jadi budak pra memang la balik lewat sebab tu rehat lama.
dalam hati duk kata "nak study.. nak study.."
tup... tup..
tengok movie.. teruk betul~  >___<"


here's my exam schedule~~

*kotak warna warni tu paper2 aku*

dahsyat kan jadual dia.. bagi subjek BM dulu then rest lama sikit terus ada paper berderet2 3 hari.
dah la duk main selang-seli dengan subjek pj. sume subjek yg perlu perhatian lebih.
tapi pape pon aku perlu buat sebaik mungkin untuk kali nie.
mengejar title dekan tapi rasanya tak perlu lagi kot buat masa sekarang.
just kekalkan pointer yg ada sekarang.   =))


lepas habis exam boleh balik n cuti 2 bulan.
tak tahu lagi nak buat apa masa cuti nanti maybe berfoya-foya je kot. hehe
nak kerja kena tanya parent dulu
walaubagaimanapun,
exam didahulukan, ketenangan diutamakan.  =]


last but not least,
i miss my parent...
mama abah doakan kak su boleh jawab exam molek deh.  :**
big hug from me to you~

i miss my dear too..
harap dapat jumpa lagi. please forgive all my mistakes.
i <3 u



No comments: