Monday, 8 October 2012

hilang diri



Sya akan pergi camping esok. baru je lepas packing barang2 sume. 
4 hari 3 malam will be the most experienced memories ever. 86 pelajar join camping nie. means semua budak minor PJ ambilan jun 2011 terlibat tapi sayang rumate tersayang x dapat join sebab terlibat dengan PNB punyer aktiviti.
*IPG pulak sibuk nak nama je naik. pengalaman yg susah nak dapat camni lepaskan jela pelajar nak pergi berbanding kuiz PNB ntah pape tu.

banyak aktiviti ekstrem nanti!! waahhh..tak sabar nak buat jungle walk, abseiling, rapid shooting(lupe eja camne), canopy walk way, mandi kat lubuk simpon dan banyak lagi aktiviti. ehh.. ad jugak aktiviti solo dropping. 
i wonder how fun is that at a new place. lupa jugak nak gitau yg Sya pergi camping ni kat Taman Negara Pahang. eksaited kot walau banyak masalah yg tak selesai. janji dapat keseronokan nanti. yeahhh!!



boleh kata menghilangkan diri daripada masalah dunia. nak teman my dear pon tak dapat al maklumlah masuk hutan. aktiviti pulak packed. harap2 ada la orang lain yg sudi temankan. 
tolong ganti my place oke. :)

dah lewat. esok nak berkumpul awal pagi pulak. need to rest. 
jaga diri baik2 my dear sepanjang ketiadaan ku di sisi mu.
kita tak pernah terpisah contact lagi kan sepanjang kita kenal walau sehari mesti ada jugak kan.
i will miss u a lot my dear. saranghae <3

No comments: