Monday, 1 October 2012

hadiah birthday ke-19



27 september 2012 : 19th birthday

tak ada sambutan hari jadi macam orang lain kena mandi tepung segala bagai
tapi ada satu perkara yg best birthday kali ni adalah kegembiraan
kebetulan birthday kali ni jatuh pada hari khamis dan Sya ada kelas PJ rekreasi
hari tu kitorang cuba untuk main kayak n mandi- manda la yg lebih. SYOKKK!!
seumur hidup x pernah pon terjun dari platform yg tinggi tu n that day miracle happened.
tak tahu dari mana dapat keberaniaan untuk terjun dari atas tu. 
nasib baik ada life jacket kalau tak mujur sangat la nak terjun dari sana. HAHA
the best ever.!!

ramai yg wish birthday. tapi aku busy tak terlayan sangat. maaf kawan2. 
tak kurang jugak ada yg sanggup turun ke bilik aku yg paling bawah ni semata-mata nak bagi hadiah
my adik2 pon ade jugak yg call. tuya, tirah. lame jugak bergayut dgn budak2 nih.
lame tak jumpa kot. nanti kita date ye sayang2. :))
but, i got something special from arryn..


si budak kecik arryn ni x rancang pon nak beli rantai nie.
kebetulan hari rabu tu ajak dia teman Sya pergi beli tiket bas nak balik Terengganu
then kitorang pon ape lagi melencong la pergi TS.
mula2 dia beli capital 'eff' camni then dia pon nak hadiahkan rantai dgn loket yg camni gak kat Sya
orang nak bagi hadiah terima jelakan. thanks a lot arryn. :)))
i know. i choose this capital 'eff' stands for my beloved people. 
you arryn for our Friendship
my Family. <3 
last but not least my dear Ahmad Firdaus.



tahun lepas my dear datang KL 24 sept..
tahun ni takde pon. sedih tapi takpe dah biasa.
tapi thanks awak sebab awak nyanyikan saya lagu 'happy birthday' dengan main gitar sekali
sempat lagi ea nyanyikan. padahal tengah tunggu masa nak balik perak tu
konon nak jadi orang terakhir wish birthday sampai sanggup kata tak ingat ea.
mentang2 dy tido lame sebelum tu. konon mamai n ngantuk sangat la. -____-"


walau awak nyanyi tak betul saya tetap terharu. hehehe 
maaf jugak sebab saya balik umah hari jumaat awak dapat teruskan suprise awak datang KL jumpa saya kan. tapi takpe. minggu depan awak kata nak datang. saya tunggu tau. :))
ILYnMYSM.  <3


but wait ! 
ada satu lagi hadiah birthday yg takkan dapat di mana2. 
tahun ni mama dengan abah dapat pergi haji. gembira sangat2.
birthday abah 28 september n Sya lak 27 september. kire sambut sekali jela kan. hehe
Sya yakin yg hadiah birthday tahun ni memang tak dapat diganti bila2 terutama sekali untuk abah.
semoga selamat pulang mama dan abah. kak su dah demam rindu di sini. hehe

itu jela yg menjadikan 27 september pada tahun ini begitu bahagia dan bermakna.
sometimes, we got something that can't be replaced forever such as our beloved family.
sometimes, something that we think can't be replaced will be replaced anytime.
kekuasaan Allah tak dapat ditandingi.
apa yg diingini akan berlaku dengan izin Allah. 
kunfayakun.  :)


adios! 




No comments: