Sunday, 1 April 2012

Weekend =D

Assalamualaikum..

minggu lepas memang minggu yang tersangat2 lah sibuk sampai sya pon terlewat hantar esaimen. xtaw la tu camne naseb esaimen tu nanti. hmm... btw, Lunch Time Concert pon dah berjaya kamii budak2 muzik PPISMP sem 2 harungi dengan jayanya.. ramai yg berpuas hati tapi still ade la kesilapan sikit dalam pengurusan majlis.. but overall sume group memang hebat2.. group sya giliran yg ke-2 memang la nervous kot.. hee~ *biar pon takde perasaan masa tu*  group sya buat lagu wajib Top Of The World n medley A Whole New World dan Bila Larut Malam.. best !!

sya akan update semula pasal Lunch Time Concert ni next time.. kali ni just nak cakap yg weekend ni banyak membazir masa je..nak2 FB tu banyak betol dugaan. last2 tadi sya amek keputusan suruh 'dia' tukar password FB sya jap baru lah tenang nak buat keje sikit.. =)  memang menjadi la taktik tu..bukan ape.. esaimen still banyak, masa pon banyak yg terbazir.. sya ni bukan boleh harap sangat pon bab keje2 nie. selalu je tertangguh sejak zaman sekolah lagi...teruk kan. =b pastu mula lah tak tido malam. mata pon lebam. --.--


ok la..time to continue assignment-ing... dah rindu dah nie. =D