Monday, 19 March 2012

Nyanyi time konvokesyen IPGM 2012



assalamualaikum...


harini 1st day kuliah lepas cuti seminggu same dgn budak2 cuti sekolah.. almaklumlah IPG katekan budak2 sekolah cuti kita pon join sekaki laa.. btw, sya nak kongsi sikit aktiviti sya mase cuti seminggu tu..act, sya xnak balik terengganu bukan sebab xnak balik rumah tapi rasa tak berbaloi balik...5 hari terawal burn camtu je sebab kena pegi koir untuk konvokesyen IPGM..TAHNIAH !! untuk senior2 yg dah graduated tu..lepas ni dah jadi cikgu ! bestnyerrr.. >.<   TAPI, haaaa....ade tapi jugak nie..utk event tu kitorang tinggal dekat Hotel Plaza,KL..syokkk!!! 3 hari 2 malam je tapi oke laa selesa..

koir ni jugak adalah pengalaman pertama Sya masuk program kena nyanyi bagai ~ eh ! dulu penah la zaman sekolah rendah BORIA tapi mase tu budak2 lagi aci lah ! bcoz of dis choir, Sya byk improve dlm teknik2 nak nyanyi..x macam dulu sedih je time kelas vokal.. HAHA

hmm..ape lagi ek..Sya xnak la melalut banyak2..act, Sya nak share gambar2 je time kitorang kat sane je..nyanyi tu sekejap je..bergambar yg banyak..biasalah remaja2 ni pantang tengok kamera terus posing =)

ala2 stewardess kat airport

ni la kedudukan kitorang time show tapi ni tempat rehat kitorang

my bestie kat IPIK arin n mie

classmates sayang ! =')

raptai untuk konvo

i love this pic ! =D

pilot2 kat tengah ngee~


tempat makan



boboyz~



banyak lagi gambar2 yg ade n macam2 gaya ade..ni pon curi sikit2..
#credit to jurugambar2 yg sedang meningkat naik especially Asraf  #gambardiakatbawah#

Asraf n the penyambut tetamu Michell n Nelly


Btw, konvo ni dekat Putrajaya International Connvention Centre (PICC)  >___<





3 comments:

mastura manas said...

haha . suke suke suke :)

cik sya said...

=D sekali update...time malas cam haram. :b

Seruling Senja said...

Pengalaman~