Monday, 19 March 2012

Nyanyi time konvokesyen IPGM 2012



assalamualaikum...


harini 1st day kuliah lepas cuti seminggu same dgn budak2 cuti sekolah.. almaklumlah IPG katekan budak2 sekolah cuti kita pon join sekaki laa.. btw, sya nak kongsi sikit aktiviti sya mase cuti seminggu tu..act, sya xnak balik terengganu bukan sebab xnak balik rumah tapi rasa tak berbaloi balik...5 hari terawal burn camtu je sebab kena pegi koir untuk konvokesyen IPGM..TAHNIAH !! untuk senior2 yg dah graduated tu..lepas ni dah jadi cikgu ! bestnyerrr.. >.<   TAPI, haaaa....ade tapi jugak nie..utk event tu kitorang tinggal dekat Hotel Plaza,KL..syokkk!!! 3 hari 2 malam je tapi oke laa selesa..

koir ni jugak adalah pengalaman pertama Sya masuk program kena nyanyi bagai ~ eh ! dulu penah la zaman sekolah rendah BORIA tapi mase tu budak2 lagi aci lah ! bcoz of dis choir, Sya byk improve dlm teknik2 nak nyanyi..x macam dulu sedih je time kelas vokal.. HAHA

hmm..ape lagi ek..Sya xnak la melalut banyak2..act, Sya nak share gambar2 je time kitorang kat sane je..nyanyi tu sekejap je..bergambar yg banyak..biasalah remaja2 ni pantang tengok kamera terus posing =)

ala2 stewardess kat airport

ni la kedudukan kitorang time show tapi ni tempat rehat kitorang

my bestie kat IPIK arin n mie

classmates sayang ! =')

raptai untuk konvo

i love this pic ! =D

pilot2 kat tengah ngee~


tempat makan



boboyz~



banyak lagi gambar2 yg ade n macam2 gaya ade..ni pon curi sikit2..
#credit to jurugambar2 yg sedang meningkat naik especially Asraf  #gambardiakatbawah#

Asraf n the penyambut tetamu Michell n Nelly


Btw, konvo ni dekat Putrajaya International Connvention Centre (PICC)  >___<





Sunday, 4 March 2012

September Girl



Assalamualaikum...
1st assignment sudah selamat dihantar dan betapa leganya sekejap. buat sampai sakit kepala kot.. biasalah hidup student mane2 pon sakit. sakit situ sakit sini.luar sakit dalam pon sakit. dah tak boleh nak lari dah. nasib baik minggu depan cuti tapi tak dapat cuti gak. adoiii..sedeh~ T.T

 again, nak share satu benda about september person because i'm a september girl..  ^.^
RAHSIA BULAN KELAHIRAN  ===> SEPTEMBER !!

sangat bersopan santun & bertolak ansur, 
 cermat,
teliti & teratur, 
 suka menegur kesilapan org lain & mengkritik,
  pendiam tapi pandai bercakap, 
 sikap sangat cool sangat baik & mudah simpati,
 sangat perihatin & terperinci,
amanah,
setia & jujur, 
kerja yg dilakukan sangat sempurna, 
sangat sensitif yg tidak diketahui org, 
 banyak berfikir,
 daya pentaakulan yg baik, 
otak bijak & mudah belajar,
 suka mencari maklumat, 
kawal diri dari terlalu mengkritik,
 pandai mendorong diri sendiri, 
mudah memahami org lain(daya firasat yg tinggi) krn banyak simpan rahsia, 
suka sukan, hiburan & melancong, 
 kurang menunjukan perasaan terluka hatinya sangat lama disimpan, 
 terlalu memilih pasangan, 
sukakan benda yg luas,
 bersistematik!






rasanya tak semua yang betul tentang sya. memang  ada la yang betulnya.. maybe siapa yang kawan rapat dengan sya tahu la kot yang mana satu sebab orang lain yang boleh nilai diri kita..manusia mana sedar kelakuan diri sendiri sehinggalah diberitahu.. huhu..ni hanyalah hasil kajian daripada semua septemberians yang ada atas muka bumi yang sementara ini~ :)