Wednesday, 25 January 2012

i do love stalking


Assalamualaikum...

At last, balik rumah jugak akhirnya..dah 3 hari kot duk dalam rumah dan tak keluar pegi mana2. Sampai subuh Ahad then pagi tu jugak the whole family keluar pegi Dungun and me home alone *how pathetic i am* . Orang cakap balik rumah la best.memang best pon sebab boleh jumpa family. but, bosan seyyhhh.. x pegi jalan mana2 duduk kat umah je. Lainlah kalau ada sape2 nak datang jemput keluar . tu pon kalau mama bagilah . hehe..bila time bosan2 camni i do stalk people. :) especially, orang yang sya nak kenal orang tu macam mana. Sometimes, this stalking thing x elok la sebab boleh bukak aib orang kan. Tapikan, bukan kita yang bukak aib dy , tuan punyer badan sendiri la yg tayangkan aib diorang.  *btol tak?* 


For me, stalking ni macam jadikan seseorang tu sebagai subjek untuk tengok ape orang tu buat, kenal perangai diorang, background diorang. Tempat2 yg biasa sya stalk orang adalah facebook of course and blog.. dekat blog tu kurang la. FB yang banyak tolong sya stalk orang. hahaha *evil laugh*  Kalau stalk orang dapat pape ke? for me it does~ sebab bila sya stalk orang tu la i can know what type of person they are. Status? of coz its there if u have the obession to stalk. So, jgn jugde seseorang tu selagi x stalk because 'stalking is fun!!'

once it melted, the original taste will gone

Don't worry my friends because i stalked u even once unconciously.. :3  Its like when u finished ur ice cream then u want more and more..want to know what is the taste of other flavours~ Especially dekat FB ada tempat post status and so on kan, melalui benda2 camtu pon da boleh kenal orang tu macam mana. :b 'Kata-kata melambangkan peribadi'. Be careful my friends. Choose the best words to describe you because I Love You~


That all about my stalking habit. At least we know something about them rite? huhu.. Just use it at the right way for the right reasons.. Semua orang akan stalk each other..not only me did that thing because we are humans that have the sense to know about something~ Have a nice holiday and Happy Chinese New Year !



Thanks for reading! :)

2 comments:

wannurhakimahbalqis said...

serious tgh angguk2 bace post ni... SUDDENLY... syaa seriouslyy i want the blue lining ICECREAMMM. mcD not available la blue colour. ahhaha

cik sya said...

haha !! buat sendiri laaa.. beli eskrem kat mcD then gne watercolour.. ngeee~