Tuesday, 3 January 2012

back to ipg



i'm here at ipg Ilmu Khas for the 1st time in dis newly yearly ^_^
*eksaited*
esok kuliah dah mula.tak sabar nak masuk kelas balik
tak sabar nak jumpa the whole lovely classmates
andddddd
tak sabar nak tahu RESULT EXAM untuk sem lepas
mama Fauzila cakap semua budak J1.4 lulus *yeay!!*

aku sampai kt KL dlm pkul 6 lebih kot dan check in mase maghrib sebab pegi isi perut dulu
thanks to parent fahmi sebab sudi tumpangkan aku n my things ke maktab tercinta
tanpa dorang sapelah aku ni
memang tak sampai la aku nak masuk kelas  *wink3*

malam pertama aku di IPIK untuk sem 2 nie aku tido dalam bilik rehat je *kesiankan*
roomate aku x sempat ambil kunci.apetah lagi aku yang dtg merangkak atas highway tu.
anyway, aku x kesah pon semua tu.yang penting aku sampai n still boleh hidup.
lagipon untuk sem 2 ni aku xde la nak azam bagai tapi kalau boleh nak berubah la sikit2
(especiallyassignmentthingy)

what ever comes to me dis sem, i'll try to do the best for the sake of my future and everyone i loved
GOOD LUCK to me   ^____________^


~THE END~

1 comment:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D