Saturday, 12 November 2011

hiccups adalah sedu



yeay !!
my hiccups is gone forever
what a heaven 



terseksa bangat dapat hiccups tadi adalah lebih dari 3 jam kot asyik tersedu je
oleh kerana terlalu menggangu perjalanan aktiviti harian aku
dah berapa kali minum air entah semata-mata nak bagi hilang benda asing tu
the solution is GOOGLE !!


nasib baik dapat petua kat situ
almaklumlah google is everything. ahakz!


aku dapat tips ni kat sebuah blog
kat blog tu tips dia cenggini :



act, hiccups ni ada banyak cara untuk hilang 
but this is the easiest and fastest *hentam je* way
aku cuba buat sekali je terus hilang
*wink3* 


so kalau ada sape2 yang mengalami masalah yang sama sila lah cuba okai ~

(^O^) y *peace*

au revoir !!

No comments: