Sunday, 25 September 2011

most memorable

awak !!
terima kasih untuk jam dengan bear yang awak bagi 2..
sangat2 comelll..rasa nak peluk setiap masa.

1st time saya jumpa awak rasa sangat bahagia
x sangka pon ada yg kita dah jumpa
memori yg sangat2 x dapat saya lupakan taw x
setiap kali tengok bear 2 mesti teringat kenangan kita kat mid valley 2
walaupon sekejap tapi very meaningful n full of happiness..

ni teddy yg awak bagi sangat cumell

jam ni kebetulan pulak sy pilih dia tertulis I <3 U


nasib baik ada kawan saya kan awak.boleh jugak kita ambil gambar lagi buat kenangan.lau harapkan samsung awak 2 aje memang xde dah gambar nie.hehe :)



awak cakap awak suka senyuman saya.
so,saya akan sentiasa senyum.
tapi awak pon kena belajar senyum macam saya.hehe


nanti saya nak satu piano taw.simpan duit awal2..nanti saya nak mintak jugak !
lame jugak kita jalan sama2 kan.
hopefully there will be another time that i can meet u even for an hour~

24 September 2011 will be the most memorable date for me ever.
tenkiu very much Ahmad Firdaus.
I Love You so Much !!

i'll make dis as my BEST BIRTHDAY PRESENT !!
all because of u my sweetheart.



Friday, 23 September 2011

duatigasembilan


Cerita 10 hari di putrajaya memang tak dapat aku lupakan.
macam2 perkara yang berlaku. sangat2 memorable !!
bayangkan 1st time dalam hidup aku kena daki tangga tingkat 7. 2 naseb abik tingkat 7..ad classmate aku yg terpaksa daki tangga ke tingkat 17 tinggi 2 weyh..
bukan calang2 orang yg dpt rasa pengalaman camtu.. juz ipgians je..
nak naik lif tapi rasa2 daki tangga lagi cepat sampai.
huhu

but, hari kejadian memang perghhh...
sangat menyeronokkan dan happening lah katekan.. 
Kami para Pelatih Guru telah Mencipta Sejarah !!

tapi...........
assignment tetap masih menghantui diri buat masa nie..
malas nyer nak buat ! T-T

lambatnyer cuti panjang ~

p/s : nak balik rumah qada' tido.. HAHAHA