Monday, 22 August 2011

i did again


A week to go before go to heaven a.k.a home sweet home !!!

Dear Allah, thanks becoz u send me to dis IPIK world..i learnt so many things and the thing dat i love most is You gave me alot of happiness here than before..i'm getting happier now. ^-^


dah hampir end of Ramadhan n banyak experience ak dapat kat sini especially dapat kuar jalan2 dengan classmate..yg membuatkan raya kali ni lebih gempak bila elaun dah masyukk!!
Monkey Wink Yoyo


Raya raya la jugak tapi assignment ntah ke mana...even time raya nanti pon aku still kena bertungkus lumus ciapkan assignment 2...6  assignment to go syakirin~~ Chaiyok2



Monday, 1 August 2011

Ramadhan kembali lagi



pejam celik pejam celik
TUP !TUP!
Ramadhan sudaaa~
excited dan juga tak sangka yg bulan puasa sudah menunjukkan diri ^-^
nasib baik 1st day of Ramadhan tahun ni aku boleh join..memang hepi..


1st time puasa di tempat orang...kalau dulu sebelum puasa tu mesti balik rumah dulu tapi tahun ni.......
sedih wa cakap lu..Monkey Emoticon..miss my home n my femly damn much..tengok orang lain balik tiap2 minggu mesti ada je terdetik lam hati ni jeles!
tapi takpe sya,belajar berdikari la pulak..
esok da start puasa...camne agaknya suasana bazaar ramadhan kat KL ni ek...mesti ramai orang..hihi


rindu suasana puasa kat LeBest dulu..5 tahun puasa kat sana memang macam2 yg berlaku...
kenangan terindah sihhh..nothing can replace 'em..huhu
here,di IPIK aku akan timba 1 pengalaman baru pula..juz wait n see

mengharapkan esemen yang aku buat melambak2 nie akan mendapat berkat bulan Ramadhan juga..InsyaAllah~

Selamat Berpuasa untuk semua!!!