Saturday, 11 June 2011

saya nak satu bleh tak.??


tadi duk google2 then ternampak la satu pic nie...aku pon tenung la lama2..pastu ak jadi jd cam OMG!! kiut jugak benda alah nie....benda ni da berape kali ak tengok tapi tulah x rase macam nak amek tau pon..skali amek tau terus jatuh hati...what i mean is dat Domo-Kun creature...cumelll sangat!! tapi mulut die 2 seram la tengok..ternganga macam nak makan orang jew.dah la tajam! HAHA
 
waa...nak satu~

awak!! tutup la mulut 2 nanti masuk lalat


tapi ad satu lagi creature nie...lagi super duper cute dari domokun nie..die ni sedare mare ngan domokun gak la..name die danbo...ak suke danbo ni lagi sebab muke die innocent jew..geram j tengok..plus orang yang snap pic2 die kreatif giler sangat2...gua jatuh chenta gua cakap sama lu...hehehe..tapi bile tengok 2 rase cam nak crush2 jew cute little danbo nie sebab die cute+innocent sangat!

    

        \

     

                   

for u dear

cube tengok pic ni plak....pasti ramai yang kate danbo lagi kiut..huhu

   

  
dorang nie sedare jew

No comments: