Monday, 6 June 2011

bila tension menjelma


well...ak tau da ramai kawan2 aku yg da masuk u..ad yg baru pas minggu orientasi *most people dislike it dan ad yg da stat belajar dah..sebut sal belajar2 ni wat ak teringat mase zaman ak sekolah dulu..waaaa....bes giler siot...da mcm "OMG!!nak sekola lagiiiiiii..."mamaaa-lying nilah manusia..bila da takde baru la nak cari..time ad kat depan mate...Ya Allah,,sebelah mate pon taknak tengok..kalau boleh nak cepat2 abis sekolah.. *sigh*

.kita ni kan kalau duk asyik keje or belajar a.k.a gunakan otak kita ni mesti la akan rasa tension kan onion-head-emoticon-17..nak2 bile tambah lagi ngan masalah bf/gf curang ke, gado ke, bapak kawen sorang lagi ke macam salleh yaacob 2..kawen 4 ckup kuota..pergghhhhh!!...dah la mude bini baru dy 2..siriesly, ramai yg tension kan bila datang bab2 study nie..especially time nak exam..huhu...chill lah..bagi aku juz enjoy da study pon da oke...

sape2 yang tengah stress 2 try la layan lagu kat bawah nie..ak suke sangat lagu die...siap terangguk2 kepala aku layan lagu nie...memang leh release tension..huhu

my gummy bear..geram nak makan

No comments: