Saturday, 21 May 2011

gud luck my dear friends


okeh~


sekarang da masuk bulan mei dan pastinya sudah ramai kawan2 aku pergi menuju hala tuju masing2 especially SPM candidates 2010..slowly fb aku dah mula redup n kawan2 yg selalu teman aku kat fb dah xde...sedih weyh,,1st time aku rase camni nak berpisah ngan membe...bukan pe...kami jadi geng since fom3..pegi mane2 ngan budak2 nie la jugak.study same2,makan same2,tido same2 n buleh kate sume yg kami buat adelah same2..so,its hard 2 let them go...they r my bff..luv uollz damn much!!



hope our friendship last forever n gud luck 2 u all n plizz do remember me alweyz coz i'll remember uollz very much.!! semoga perjalanan hidup korang di mase depn berjalan dengan baik n dirahmati-Nya. bye
mama-running-crying
got to go..

special for bff cayunk


No comments: